Tips

TIPS AV ANDERS ZACKRISSON

 

 

 

KALMAR 180112

Lopp 4 LILLAXEL: Var riktigt bra sist, hoppas på en liknande prestation denna gång.   Då tror jag att han är med och slåss om pall platserna. Var den gamle Lillaxel sist, då kan han bjuda upp till kamp mot de flesta…

 

LOPP 7 ALFAS ICE MAN: Tycker han har blivit stabilare och gör jämna och positiva lopp varje gång nu. Formen känns på väg uppåt, men står rätt hårt inne. Så om han gör en bra prestation och får en hyfsa slant med sig så är jag nöjd.

 

LOPP 8 OLI FOLLO: Jämn och säker och ett passande läge här. Vinner väldigt sällan, men hoppas på fina pengar här fast han står rätt hårt inne.

 

LOPP 10: PEKAY GOLD: Tufft tempo för henne sist, så blev lite trött. Står bättre inne denna gång. Brukar öppna hyggligt, så kommer jag till ledning är det möjligt att jag testar där om det inte kostar för mycket.Hoppas vara med och göra upp om pall platserna.

 

ALFAS HOT SOUP: Struken sist då hon var förkyld, så stått över lite. Så behöver antagligen något lopp innan formen är på topp. Platschans.

 

JÄGERSRO 180113

 

LOPP 1 DIORA SOUND: Tycker formen är bra och hon är jämn och säker och gör bra lopp varje gång nu. Spår väldigt långt ut, men skulle det lösa sig hyfsat tror jag hon är med och slåss om pall platserna. Om hon skulle få rygg på Supreme Court, då hoppas jag på att hon kan utmana om segern också.

 

LOPP 5 JACK BOWLER: Riktigt nöjd med honom sist, vinnaren var bara bättre då. Bra form och tråkigt läge i ett tufft lopp, då måste vi ha lite hjälp med tempo och löpnings förlopp. Med klaff, då hoppas jag kanske kunna knipa en pall plats.

 

LOPP 6 KAXI DAY: Riktigt bra form, iskallt läge. Spår 11 på kort, många måste kivas och göra bort sig för att vi ska vinna. Men gör säkert en bra prestation och får en fin peng.

 

MANTORP 180115

 

LOPP 2 ALFAS FARAO:  Positiv näst sist, sist kom vi aldrig in i loppet. Hoppas formen är på väg uppåt.. Möter några tuffa, men hoppas knipa en pall plats på läget..