Tips

TIPS AV ANDERS ZACKRISSON

 

 

 

KALMAR 180127

 

LOPP 1 ALFAS FARAO: Var inte nöjd med honom sist, hoppas det var banan som spelade honom spratt. Kollat upp honom efteråt och inte hittat något fel. Så vi gör ett nytt försök i monte, sist la han lite väl mycket krafter i omstarten då han drog iväg och blev sedan trött. En riktigt bra emot nu och öppet där bakom. Så hoppas att han ska kunna vara med och slåss om en pall plats.

 

LOPP 4 PEKAY GOLD: Fast med mycket kvar sist, mycket tuffare emot denna gång.. Bra från start och gäller komma ner till sargen i detta gäng. Hoppas på en hyfsad slant först och främst.

 

LOPP 6 OLI FOLLO: Har blivit en riktigt nyttig kille som nästa alltid får en slant med sig hem. Fast med en hel del kvar sist då han aldrig fick lucka. Från detta läge gäller smyga med och hoppas på en hyfsad slant..

 

LOPP 8 DIORA SOUND: Bra form, gjorde ett i mina mått mätt ett helt otroligt lopp i monte sist då hon vann efter ett mycket tufft lopp mot bra hästar. Tycker hon har höjt sin lägsta nivå den senaste tiden och har bara gjort bra lopp det sista. Brukar vara bäst när hon är med där framme direkt, så får chansa framåt direkt och hoppas komma ner någon stans. Öppet lopp där jag med klaff hoppas vara med riktigt långt fram!

 

LOPP 9 KAXI DAY: Gjort massa bra lopp på slutet, så formen är god. Kanske lite minus med distansen, men har å andra sidan perfekt smyg läge här ifrån. Tror han gynnas av jämt hårt tempo, om det blir så tror jag han kan slå många till slut. Platschans.

 

LOPP 10 LILLAXEL: Nöjd med honom näst sist då han var bra, lite besviken på både kusk(jag) och häst sist. Tufft lopp som alltid i v75, nöjd med en hyfsad slant. Gynnad av hårt tempo tror jag.

 

LOPP 11 JACK BOWLER: Ok sist i tufft lopp, så formen tycker jag är god. Kommer göra lite ändringar som jag hoppas på få lite effekt. Bra läge, tror det blir tempo.. Så med rätt resa så tror jag vi kan plocka en hel del till slut. Hoppas han kan knipa en pall plats.